Rating: 4.6666666666667 sterren
24 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Ronald
5 dagen geleden

Vandaag een dakraam laten plaatsen en een vervangen. Wat een verademing deze monteurs: vrolijk, hardwerkend en goed werk leverend. Na afloop alleen stofzuigen en de boel met nat doen en we waren klaar. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt. Er werd al vooruit gedacht bij het monteren over het afwerken van de zolder dat we nog moeten doen. Dat zal uiteindelijk een veel strakker resultaat opleveren dan de oplossing die we zelf bedacht hadden. Bedankt , mannen.

Laura
13 dagen geleden

Soms brengt iemand meer dan alleen een nieuw dakraam!

Nadat een bedrijf mij liet zitten en daardoor een mega lekkage is ontstaan, heb ik Ryan en zijn collega's gemaild om mij uit de brand te helpen.

Met 37 weken zwangerschap heb je geen zin in lekkages en tegenvallers als het niet komen opdagen van bedrijven. Al heb je dat natuurlijk nooit!

Ryan en collega's zorgde niet alleen voor een super snelle en begripvolle e-mailcorrespondentie, maar tevens voor het plaatsen van mijn dakraam op hun vrije dag.

Super scherpe prijs, snelle en betrouwbare communicatie, op tijd, hoge kwaliteit, binnen een uur geplaatst, alle tijd voor advies.

Sommige mensen zijn meer dan goud waard! En Ryan en collega's van Cooman Dakvenster zijn daar voorbeelden van.

Aan al mijn vrienden en familie geef ik door dat zij bij dit bedrijf op het juiste adres zijn!

Mega dank!

Astrid en Ben Mouton
2 maanden geleden

Ryan en zijn collega's hebben vanmorgen bij ons fantastisch werk geleverd. Vier nieuwe velux ramen geplaatst in een ochtend tijd.
Ivm de plaatsing van zonnepanelen moest het werk op korte termijn gedaan worden. En ook dat was geen probleem.
Fijne mensen, goed advies en prima werk.

Nathalie van der Hoeven
3 maanden geleden

Super blij met onze grote Velux dakramen en zonwering! Ryan en collega hebben echt goed werk verricht, daarnaast was het contact en het advies ook erg prettig.

Jerry
5 maanden geleden

Bedankt Ryan en collega's voor het plaatsen van de rolluiken. Super gedaan! Goede service.

Serge Nolet
7 maanden geleden

Oud dakraam laten vervangen door een groot Velux dakraam. Cooman heeft dit vakkundig uitgevoerd en omdat er binnenkort zonnepanelen op het dak komen was de wens de werkzaamheden binnen afzienbare tijd uit te voeren. Cooman heeft het werk snel in kunnen plannen en zelf bij het ontstaan van ruimte in de agenda naar voren kunnen halen. Echt top!

Familie Van den Hout
10 maanden geleden

Wat een vakman! Vandaag heeft Cooman een Velux dakraam geplaatst. Cooman heeft uitstekend werk geleverd tegen een scherpe prijs. Wat ook heel fijn is dat het raam op korte termijn geplaatst is. Echte aanrader!

M.E. Verboom
een jaar geleden

Cooman heeft bij ons vandaag een oud gietijzeren dakraam verwijderd en tevens een ander kapot dakraam vervangen voor een nieuw Velux dakraam. Zeer tevreden met het geleverde vakwerk voor een eerlijke en nette prijs! Een echte aanrader! Ryan bedankt!

C.M. Posthumus Meyjes-Verdonk
2 jaar geleden

Geweldig werk geleverd. Wij hadden 5 dakramen en deze zijn zeer vakkundig geplaatst. De mensen zijn zeer vriendelijk, beleefd en professioneel. De ramen waren binnen een dag geplaatst en alles was perfect afgewerkt en opgeruimd. Complimenten.

M.ouali
2 jaar geleden

Erg te vreden met de ramen mooi werk