Rating: 4.5666666666667 sterren
30 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

René Bouman
2 maanden geleden

Afgelopen vrijdag zijn bij mij twee Velux-dakramen vervangen door Cooman. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het werk en ook over de heren die de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Van mij krijgt dit bedrijf een dikke 10. Heren, nogmaals bedankt!

Onno Knoth
3 maanden geleden

Het was Cooman die als eerste reageerde op onze aanvraag voor een offerte voor het vervangen van een vijftal dakramen. De offerte was volledig en ook de prijs was scherp. De communicatie met Cooman en de afhandeling van de offerte verliep perfect (volledig digitaal). De heren waren keurig op tijd aanwezig en hebben perfect vakwerk afgeleverd. En alles schoon achter gelaten. Wij zijn super tevreden van begin tot eind! Warm aanbevolen!

Tim en Erika
3 maanden geleden

Wij willen graag een zeer positieve reactie geven. Allereerst kwam zeer vlot een keurige overzichtelijke offerte waarop we telefonisch contact hebben gehad met Ryan. Ryan dacht mee in mogelijkheden en na een goed advies volgde een snelle bestelling en een vakkundige plaatsing van twee dakvensters. Wij zijn erg tevreden en wensen iedereen dezelfde ervaring die wij hebben gehad. Wij vinden Comandakvenster een aanrader! Tim en Erika Kragten

Gerard Wolswijk
3 maanden geleden

Eergisteren is bij ons een dakraam vervangen door Cooman dakvenster.
Zij kwamen op de afgesproken tijd en hebben het dakraam snel en vakkundig geplaatst.
Bijzonder vriendelijke service absoluut een aanrader!

Desiree Brandsma
5 maanden geleden

Eind vorig jaar een dakvenster laten plaatsen en dit was super gedaan. Ze nu weer terug gevraagd voor het plaatsen van rolluiken op 2 dakvensters, weer super werk geleverd. Ook in de toekomst voor al onze Velux projecten naar Cooman. Super bedrijf en medewerkers!

Cherida Herrewegh
6 maanden geleden

Wat is ongeveer de wachttijd om 2 dakramen in de uitbouw van onze woonkamer te plaatsen? Omgeving Maarssen .

Thomas Vedder
8 maanden geleden

Binnen een dag reactie op de offerte aanvraag en aanvullende vragen. Geen wachttijden van een half jaar, maar binnen een maand de installatie afspraak gepland. Stipt op tijd waren ze vanochtend! Aan een stuk door hard gewerkt en nu 4 dakramen keurig netjes afgewerkt geplaatst. Prima overleg over de uiteindelijke plek, al het afval meegenomen, nul beschadigingen, duidelijke uitleg en bovenal een buitengewoon mooi resultaat. Echt een aanrader. Prijs/kwaliteit top! Dank heren!!

B. Tamerius
8 maanden geleden

Vandaag is er door Ryan en zijn collega een dakraam vervangen. De efficiëntie en snelheid van werken was verrassend. Keurig werk afgeleverd en oude materialen zijn netjes afgevoerd. Na het werk werd er zelfs geveegd. Kortom een aanrader, we zijn super tevreden.

John van de Langkruis
8 maanden geleden

Vorig jaar 3 dakramen laten vervangen door Cooman toen was ik zeer tevreden over de services en communicatie. Nu een jaar later sloot een van mijn dakramen niet goed. Mail gestuurd aan Ryan. De volgende ochtend belde hij of hij langs kon komen. binnen 10 minuten sloot mijn raam goed. Dit is de service die wilt zien. bedankt.

Pcm Forsthovel
9 maanden geleden

Op 06-03-2021 zijn er 3 dakramen geplaatst door 2 werknemers van Cooman.
Ze hebben het uitstekend gedaan, chapo.
Alles werd ook netjes opgeruimd en het afval meegenomen.
Wanneer ik eventueel in de toekomst weer dakramen zou willen dan mogen ze van mij wederom door Cooman geplaatst worden.