Rating: 4.3333333333333 sterren
48 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Michel van Kuilenburg
een dag geleden

Uitermate tevreden over de vervanging van een nieuw dakraam. Afspraak was maandag, vanwege een wenteltrap in mijn huis hebben we de afspraak verzet naar de dag erna zodat de broers Cooman beide konden komen om de zware spullen naar boven en naar beneden te sjouwen via de wenteltrap. Daarna was het zo gebeurt, alles ziet er perfect uit. Bedankt voor alles! Top!

Franklin
3 maanden geleden

1 vakmanschap
2 zijn ruim op tjd
3 ruimen alles keurig op
4 zeer duidelijk uitleg na het plaatsen
5 echt een aanrader bedankt mannen voor het prachtige werk..

Menno Stein
5 maanden geleden

Een paar weken geleden hebben Ryan en zijn collega's een triple Velux dakvenster in onze nieuwbouwwoning geplaatst. Ten eerste kan ik iedereen zo'n dakvenster aanbevelen, de zolder is van een donkere, sombere plek naar een hele zonnige en lichte werkkamer getransformeerd. Verder erg tevreden over hoe Ryan en zijn mannen deze klus geklaard hebben. Alles heel kundig en netjes opgebouwd en afgemonteerd (en in één dag) echt helemaal top, thx!!!

Heidi
8 maanden geleden

Vandaag heeft Ryan een velux daglichtsysteem geplaatst in onze zojuist opgeleverde nieuwbouwwoning. We zijn hier ontzettend blij mee! Alles is snel, goed en volgens afspraak verlopen. Ryan is een vakman en erg vriendelijk. Na plaatsing hebben we nog duidelijke uitleg gekregen en is alles netjes achter gelaten. Top, bedankt Ryan!

Guus Bok
11 maanden geleden

Ryan en zijn broer Moralis hebben 2 Velux dakramen geplaatst bij ons en wij zijn hartstikke blij. Leuk vriendelijk contact, goed werk, goed overleg en het wordt netjes achtergelaten.

Aanrader!

Super!

marinus
een jaar geleden

Bij mij thuis drie dakvensters geplaatst door Cooman.
Geweldig. Erg tevreden.
Waren netjes op tijd volgens afspraak.
Snel en goed gewerkt. Netjes afgewerkt.
Zelfs het extra werk, uitgevoerd. TOP
aanrader deze jongens.
Tevens na het plaatsen een goed uitleg gehad oer de bediening. Ben erg tevreden.

Berna Tims
een jaar geleden

Vandaag heeft Cooman dakvenster een Velux dakvenster geplaatst in het dak van mijn gang. Erg netjes gewerkt, goede communicatie en prima prijs-kwaliteit verhouding. Echt een aanrader!

Alexander Rooijens
een jaar geleden

Snel en netjes 2 dakramen dakramen vervangen, zonder de bestaande sponningen te beschadigen.
Werkplek netjes achter gelaten en duidelijke instructies hoe alles werkt.
Deze mensen kun je dit werk toe vertrouwen,top!

Peter van der Meer
een jaar geleden

Dit is echt een perfect bedrijf met super vakkundige, vriendelijke en gekwalificeerde mensen. Deze ochtend zijn er bij ons 2 Velux-dakramen vervangen en het eindresultaat ziet er schitterend uit. Vooraf verliep alles ook al prima met o.a. het aanvragen van een offerte. Het werkt toch altijd heel prettig als er snel wordt gereageerd, goede communicatie is en heldere en duidelijk afspraken worden gemaakt, die dan vervolgens ook 100% worden nagekomen. Dus wij geven ze een dikke tien, dit bedrijf zouden wij echt bij iedereen aanbevelen.

Dylan Nap
een jaar geleden

Vanochtend een nieuw dakraam laten plaatsen, alles keurig en snel gedaan, ondanks de regen echte die hards!!

Heel erg bedankt!!

Vriendelijke groet,

Dylan