Rating: 4.4324324324324 sterren
37 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Peter van der Meer
15 dagen geleden

Dit is echt een perfect bedrijf met super vakkundige, vriendelijke en gekwalificeerde mensen. Deze ochtend zijn er bij ons 2 Velux-dakramen vervangen en het eindresultaat ziet er schitterend uit. Vooraf verliep alles ook al prima met o.a. het aanvragen van een offerte. Het werkt toch altijd heel prettig als er snel wordt gereageerd, goede communicatie is en heldere en duidelijk afspraken worden gemaakt, die dan vervolgens ook 100% worden nagekomen. Dus wij geven ze een dikke tien, dit bedrijf zouden wij echt bij iedereen aanbevelen.

Dylan Nap
3 maanden geleden

Vanochtend een nieuw dakraam laten plaatsen, alles keurig en snel gedaan, ondanks de regen echte die hards!!

Heel erg bedankt!!

Vriendelijke groet,

Dylan

David-John Boekweit
4 maanden geleden

Topbedrijf! Prima offertetraject, goede communicatie, goede afspraken, vriendelijke mensen, mooi resultaat! Ons dakraam was binnen no time vervangen en keurig netjes afgewerkt. Oude materialen zijn netjes meegenomen. Mocht ik ooit weer een dakraam vervangen dan weet ik wel met wie ik contact opneem.

Hugo
6 maanden geleden

Zojuist 4 nieuwe dakramen laten installeren. Het offertetraject verliep vlot ik kreeg alles voor een schappelijke prijs aangeboden. De levertijd was sneller dan ik had verwacht. Vanmorgen kwamen de heren keurig op tijd en hebben net werk afgeleverd en alles schoon achtergelaten. Verder zijn ze zeer netjes en vriendelijk in de omgang. Alles bij elkaar een dikke 10. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen!

G. Akgoz
6 maanden geleden

Beste,

Graag wil ik mijn dakraam vervangen. De oude is een beetje uitgezet en is aan vervanging toe. Graag zou ik willen weten op welk termijn jullie dit zouden kunnen vervangen en de gemiddelde kosten hiervan.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet.

Jelle Vrancken
7 maanden geleden

Vanmorgen (jan 2022) hier in Krimpen a/d IJssel naar volle tevredenheid een dakraam laten installeren door deze mannen. Contact in het voortraject verliep zeer vloeiend, naar aanleiding van een offerte-aanvraag via de website van Velux.

Heren waren keurig op tijd om 8.30 op locatie en met nog geen 2 uur was het nieuwe dakraam geĂ¯nstalleerd. Ziet er zeer keurig uit met een goede afwerking en helemaal top dat de mannen de boel ook keurig opgeruimd achterlaten. De mannen zijn bijzonder aardig en netjes in contact. Echt een aanrader voor iedereen!

René Bouman
10 maanden geleden

Afgelopen vrijdag zijn bij mij twee Velux-dakramen vervangen door Cooman. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het werk en ook over de heren die de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Van mij krijgt dit bedrijf een dikke 10. Heren, nogmaals bedankt!

Onno Knoth
een jaar geleden

Het was Cooman die als eerste reageerde op onze aanvraag voor een offerte voor het vervangen van een vijftal dakramen. De offerte was volledig en ook de prijs was scherp. De communicatie met Cooman en de afhandeling van de offerte verliep perfect (volledig digitaal). De heren waren keurig op tijd aanwezig en hebben perfect vakwerk afgeleverd. En alles schoon achter gelaten. Wij zijn super tevreden van begin tot eind! Warm aanbevolen!

Tim en Erika
een jaar geleden

Wij willen graag een zeer positieve reactie geven. Allereerst kwam zeer vlot een keurige overzichtelijke offerte waarop we telefonisch contact hebben gehad met Ryan. Ryan dacht mee in mogelijkheden en na een goed advies volgde een snelle bestelling en een vakkundige plaatsing van twee dakvensters. Wij zijn erg tevreden en wensen iedereen dezelfde ervaring die wij hebben gehad. Wij vinden Comandakvenster een aanrader! Tim en Erika Kragten

Gerard Wolswijk
een jaar geleden

Eergisteren is bij ons een dakraam vervangen door Cooman dakvenster.
Zij kwamen op de afgesproken tijd en hebben het dakraam snel en vakkundig geplaatst.
Bijzonder vriendelijke service absoluut een aanrader!