Rating: 4.551724137931 sterren
29 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Martijn Kettenis
17 dagen geleden

Goededag,

Wij willen graag in ons huis (in Leiden) 3 dakramen laten vervangen voor kunststof varianten. Het gaan om 1x de GGL-8 en 2x de GGL-3 zou u mij een offerte kunnen sturen wat de kosten daarvan zijn?

Ik hoor graag van u

Alvast bedankt

Met vriendelijke groet,

Martijn Kettenis

Onno Knoth
22 dagen geleden

Het was Cooman die als eerste reageerde op onze aanvraag voor een offerte voor het vervangen van een vijftal dakramen. De offerte was volledig en ook de prijs was scherp. De communicatie met Cooman en de afhandeling van de offerte verliep perfect (volledig digitaal). De heren waren keurig op tijd aanwezig en hebben perfect vakwerk afgeleverd. En alles schoon achter gelaten. Wij zijn super tevreden van begin tot eind! Warm aanbevolen!

Tim en Erika
een maand geleden

Wij willen graag een zeer positieve reactie geven. Allereerst kwam zeer vlot een keurige overzichtelijke offerte waarop we telefonisch contact hebben gehad met Ryan. Ryan dacht mee in mogelijkheden en na een goed advies volgde een snelle bestelling en een vakkundige plaatsing van twee dakvensters. Wij zijn erg tevreden en wensen iedereen dezelfde ervaring die wij hebben gehad. Wij vinden Comandakvenster een aanrader! Tim en Erika Kragten

Gerard Wolswijk
een maand geleden

Eergisteren is bij ons een dakraam vervangen door Cooman dakvenster.
Zij kwamen op de afgesproken tijd en hebben het dakraam snel en vakkundig geplaatst.
Bijzonder vriendelijke service absoluut een aanrader!

Fouad Sarrou
een maand geleden

Hallo,

Ik zou graag een offerte willen hebben voor het plaatsen van een dakraam. Afmeting 94cm x 118cm

Desiree Brandsma
2 maanden geleden

Eind vorig jaar een dakvenster laten plaatsen en dit was super gedaan. Ze nu weer terug gevraagd voor het plaatsen van rolluiken op 2 dakvensters, weer super werk geleverd. Ook in de toekomst voor al onze Velux projecten naar Cooman. Super bedrijf en medewerkers!

Cherida Herrewegh
4 maanden geleden

Wat is ongeveer de wachttijd om 2 dakramen in de uitbouw van onze woonkamer te plaatsen? Omgeving Maarssen .

Thomas Vedder
5 maanden geleden

Binnen een dag reactie op de offerte aanvraag en aanvullende vragen. Geen wachttijden van een half jaar, maar binnen een maand de installatie afspraak gepland. Stipt op tijd waren ze vanochtend! Aan een stuk door hard gewerkt en nu 4 dakramen keurig netjes afgewerkt geplaatst. Prima overleg over de uiteindelijke plek, al het afval meegenomen, nul beschadigingen, duidelijke uitleg en bovenal een buitengewoon mooi resultaat. Echt een aanrader. Prijs/kwaliteit top! Dank heren!!

B. Tamerius
6 maanden geleden

Vandaag is er door Ryan en zijn collega een dakraam vervangen. De efficiƫntie en snelheid van werken was verrassend. Keurig werk afgeleverd en oude materialen zijn netjes afgevoerd. Na het werk werd er zelfs geveegd. Kortom een aanrader, we zijn super tevreden.

John van de Langkruis
6 maanden geleden

Vorig jaar 3 dakramen laten vervangen door Cooman toen was ik zeer tevreden over de services en communicatie. Nu een jaar later sloot een van mijn dakramen niet goed. Mail gestuurd aan Ryan. De volgende ochtend belde hij of hij langs kon komen. binnen 10 minuten sloot mijn raam goed. Dit is de service die wilt zien. bedankt.