Rating: 4.6521739130435 sterren
23 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Nathalie van der Hoeven
een maand geleden

Super blij met onze grote Velux dakramen en zonwering! Ryan en collega hebben echt goed werk verricht, daarnaast was het contact en het advies ook erg prettig.

Jerry
3 maanden geleden

Bedankt Ryan en collega's voor het plaatsen van de rolluiken. Super gedaan! Goede service.

Serge Nolet
4 maanden geleden

Oud dakraam laten vervangen door een groot Velux dakraam. Cooman heeft dit vakkundig uitgevoerd en omdat er binnenkort zonnepanelen op het dak komen was de wens de werkzaamheden binnen afzienbare tijd uit te voeren. Cooman heeft het werk snel in kunnen plannen en zelf bij het ontstaan van ruimte in de agenda naar voren kunnen halen. Echt top!

Familie Van den Hout
7 maanden geleden

Wat een vakman! Vandaag heeft Cooman een Velux dakraam geplaatst. Cooman heeft uitstekend werk geleverd tegen een scherpe prijs. Wat ook heel fijn is dat het raam op korte termijn geplaatst is. Echte aanrader!

M.E. Verboom
9 maanden geleden

Cooman heeft bij ons vandaag een oud gietijzeren dakraam verwijderd en tevens een ander kapot dakraam vervangen voor een nieuw Velux dakraam. Zeer tevreden met het geleverde vakwerk voor een eerlijke en nette prijs! Een echte aanrader! Ryan bedankt!

C.M. Posthumus Meyjes-Verdonk
een jaar geleden

Geweldig werk geleverd. Wij hadden 5 dakramen en deze zijn zeer vakkundig geplaatst. De mensen zijn zeer vriendelijk, beleefd en professioneel. De ramen waren binnen een dag geplaatst en alles was perfect afgewerkt en opgeruimd. Complimenten.

M.ouali
2 jaar geleden

Erg te vreden met de ramen mooi werk

Gaby Schut
2 jaar geleden

Zeer goed voor iedereen een aanrader

Nena Timmermans
2 jaar geleden

Zeer goed en betrouwbaar!

AJ de Groot
2 jaar geleden

Zeer goed werk !