Rating: 4.3720930232558 sterren
43 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Heidi
2 maanden geleden

Vandaag heeft Ryan een velux daglichtsysteem geplaatst in onze zojuist opgeleverde nieuwbouwwoning. We zijn hier ontzettend blij mee! Alles is snel, goed en volgens afspraak verlopen. Ryan is een vakman en erg vriendelijk. Na plaatsing hebben we nog duidelijke uitleg gekregen en is alles netjes achter gelaten. Top, bedankt Ryan!

Guus Bok
4 maanden geleden

Ryan en zijn broer Moralis hebben 2 Velux dakramen geplaatst bij ons en wij zijn hartstikke blij. Leuk vriendelijk contact, goed werk, goed overleg en het wordt netjes achtergelaten.

Aanrader!

Super!

marinus
5 maanden geleden

Bij mij thuis drie dakvensters geplaatst door Cooman.
Geweldig. Erg tevreden.
Waren netjes op tijd volgens afspraak.
Snel en goed gewerkt. Netjes afgewerkt.
Zelfs het extra werk, uitgevoerd. TOP
aanrader deze jongens.
Tevens na het plaatsen een goed uitleg gehad oer de bediening. Ben erg tevreden.

Berna Tims
6 maanden geleden

Vandaag heeft Cooman dakvenster een Velux dakvenster geplaatst in het dak van mijn gang. Erg netjes gewerkt, goede communicatie en prima prijs-kwaliteit verhouding. Echt een aanrader!

Alexander Rooijens
7 maanden geleden

Snel en netjes 2 dakramen dakramen vervangen, zonder de bestaande sponningen te beschadigen.
Werkplek netjes achter gelaten en duidelijke instructies hoe alles werkt.
Deze mensen kun je dit werk toe vertrouwen,top!

Peter van der Meer
8 maanden geleden

Dit is echt een perfect bedrijf met super vakkundige, vriendelijke en gekwalificeerde mensen. Deze ochtend zijn er bij ons 2 Velux-dakramen vervangen en het eindresultaat ziet er schitterend uit. Vooraf verliep alles ook al prima met o.a. het aanvragen van een offerte. Het werkt toch altijd heel prettig als er snel wordt gereageerd, goede communicatie is en heldere en duidelijk afspraken worden gemaakt, die dan vervolgens ook 100% worden nagekomen. Dus wij geven ze een dikke tien, dit bedrijf zouden wij echt bij iedereen aanbevelen.

Dylan Nap
10 maanden geleden

Vanochtend een nieuw dakraam laten plaatsen, alles keurig en snel gedaan, ondanks de regen echte die hards!!

Heel erg bedankt!!

Vriendelijke groet,

Dylan

David-John Boekweit
een jaar geleden

Topbedrijf! Prima offertetraject, goede communicatie, goede afspraken, vriendelijke mensen, mooi resultaat! Ons dakraam was binnen no time vervangen en keurig netjes afgewerkt. Oude materialen zijn netjes meegenomen. Mocht ik ooit weer een dakraam vervangen dan weet ik wel met wie ik contact opneem.

Hugo
een jaar geleden

Zojuist 4 nieuwe dakramen laten installeren. Het offertetraject verliep vlot ik kreeg alles voor een schappelijke prijs aangeboden. De levertijd was sneller dan ik had verwacht. Vanmorgen kwamen de heren keurig op tijd en hebben net werk afgeleverd en alles schoon achtergelaten. Verder zijn ze zeer netjes en vriendelijk in de omgang. Alles bij elkaar een dikke 10. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen!

G. Akgoz
een jaar geleden

Beste,

Graag wil ik mijn dakraam vervangen. De oude is een beetje uitgezet en is aan vervanging toe. Graag zou ik willen weten op welk termijn jullie dit zouden kunnen vervangen en de gemiddelde kosten hiervan.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet.