Rating: 4.35 sterren
40 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Guus Bok
22 dagen geleden

Ryan en zijn broer Moralis hebben 2 Velux dakramen geplaatst bij ons en wij zijn hartstikke blij. Leuk vriendelijk contact, goed werk, goed overleg en het wordt netjes achtergelaten.

Aanrader!

Super!

marinus
een maand geleden

Bij mij thuis drie dakvensters geplaatst door Cooman.
Geweldig. Erg tevreden.
Waren netjes op tijd volgens afspraak.
Snel en goed gewerkt. Netjes afgewerkt.
Zelfs het extra werk, uitgevoerd. TOP
aanrader deze jongens.
Tevens na het plaatsen een goed uitleg gehad oer de bediening. Ben erg tevreden.

Berna Tims
3 maanden geleden

Vandaag heeft Cooman dakvenster een Velux dakvenster geplaatst in het dak van mijn gang. Erg netjes gewerkt, goede communicatie en prima prijs-kwaliteit verhouding. Echt een aanrader!

Alexander Rooijens
3 maanden geleden

Snel en netjes 2 dakramen dakramen vervangen, zonder de bestaande sponningen te beschadigen.
Werkplek netjes achter gelaten en duidelijke instructies hoe alles werkt.
Deze mensen kun je dit werk toe vertrouwen,top!

Peter van der Meer
4 maanden geleden

Dit is echt een perfect bedrijf met super vakkundige, vriendelijke en gekwalificeerde mensen. Deze ochtend zijn er bij ons 2 Velux-dakramen vervangen en het eindresultaat ziet er schitterend uit. Vooraf verliep alles ook al prima met o.a. het aanvragen van een offerte. Het werkt toch altijd heel prettig als er snel wordt gereageerd, goede communicatie is en heldere en duidelijk afspraken worden gemaakt, die dan vervolgens ook 100% worden nagekomen. Dus wij geven ze een dikke tien, dit bedrijf zouden wij echt bij iedereen aanbevelen.

Dylan Nap
7 maanden geleden

Vanochtend een nieuw dakraam laten plaatsen, alles keurig en snel gedaan, ondanks de regen echte die hards!!

Heel erg bedankt!!

Vriendelijke groet,

Dylan

David-John Boekweit
8 maanden geleden

Topbedrijf! Prima offertetraject, goede communicatie, goede afspraken, vriendelijke mensen, mooi resultaat! Ons dakraam was binnen no time vervangen en keurig netjes afgewerkt. Oude materialen zijn netjes meegenomen. Mocht ik ooit weer een dakraam vervangen dan weet ik wel met wie ik contact opneem.

Hugo
9 maanden geleden

Zojuist 4 nieuwe dakramen laten installeren. Het offertetraject verliep vlot ik kreeg alles voor een schappelijke prijs aangeboden. De levertijd was sneller dan ik had verwacht. Vanmorgen kwamen de heren keurig op tijd en hebben net werk afgeleverd en alles schoon achtergelaten. Verder zijn ze zeer netjes en vriendelijk in de omgang. Alles bij elkaar een dikke 10. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen!

G. Akgoz
10 maanden geleden

Beste,

Graag wil ik mijn dakraam vervangen. De oude is een beetje uitgezet en is aan vervanging toe. Graag zou ik willen weten op welk termijn jullie dit zouden kunnen vervangen en de gemiddelde kosten hiervan.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet.

Jelle Vrancken
een jaar geleden

Vanmorgen (jan 2022) hier in Krimpen a/d IJssel naar volle tevredenheid een dakraam laten installeren door deze mannen. Contact in het voortraject verliep zeer vloeiend, naar aanleiding van een offerte-aanvraag via de website van Velux.

Heren waren keurig op tijd om 8.30 op locatie en met nog geen 2 uur was het nieuwe dakraam geïnstalleerd. Ziet er zeer keurig uit met een goede afwerking en helemaal top dat de mannen de boel ook keurig opgeruimd achterlaten. De mannen zijn bijzonder aardig en netjes in contact. Echt een aanrader voor iedereen!