Reactie plaatsen

Reacties

VanderPlaats
2 maanden geleden

2 dakramen in de uitbouw laten vervangen en kan niet anders zeggen dan dat er geweldig werk is geleverd. Ryan heeft verstand van zaken en geeft bruikbare tips. Montage verliep vlot en afval werd netjes meegenomen. Wij zijn enorm tevreden over dit bedrijf!

denHollander
7 maanden geleden

We hebben een groot dakraam laten vervangen door Cooman en zijn erg tevreden. Vriendelijke mensen, goede communicatie, ze komen alle afspraken keurig na en hebben het nieuwe dakraam erg netjes geïnstalleerd. Daarnaast waren ze snel beschikbaar en deden alles tegen een heel schappelijke prijs. Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen.

Michel van Kuilenburg
7 maanden geleden

Uitermate tevreden over de vervanging van een nieuw dakraam. Afspraak was maandag, vanwege een wenteltrap in mijn huis hebben we de afspraak verzet naar de dag erna zodat de broers Cooman beide konden komen om de zware spullen naar boven en naar beneden te sjouwen via de wenteltrap. Daarna was het zo gebeurt, alles ziet er perfect uit. Bedankt voor alles! Top!

Franklin
10 maanden geleden

1 vakmanschap
2 zijn ruim op tjd
3 ruimen alles keurig op
4 zeer duidelijk uitleg na het plaatsen
5 echt een aanrader bedankt mannen voor het prachtige werk..

Menno Stein
een jaar geleden

Een paar weken geleden hebben Ryan en zijn collega's een triple Velux dakvenster in onze nieuwbouwwoning geplaatst. Ten eerste kan ik iedereen zo'n dakvenster aanbevelen, de zolder is van een donkere, sombere plek naar een hele zonnige en lichte werkkamer getransformeerd. Verder erg tevreden over hoe Ryan en zijn mannen deze klus geklaard hebben. Alles heel kundig en netjes opgebouwd en afgemonteerd (en in één dag) echt helemaal top, thx!!!

Heidi
een jaar geleden

Vandaag heeft Ryan een velux daglichtsysteem geplaatst in onze zojuist opgeleverde nieuwbouwwoning. We zijn hier ontzettend blij mee! Alles is snel, goed en volgens afspraak verlopen. Ryan is een vakman en erg vriendelijk. Na plaatsing hebben we nog duidelijke uitleg gekregen en is alles netjes achter gelaten. Top, bedankt Ryan!

Guus Bok
een jaar geleden

Ryan en zijn broer Moralis hebben 2 Velux dakramen geplaatst bij ons en wij zijn hartstikke blij. Leuk vriendelijk contact, goed werk, goed overleg en het wordt netjes achtergelaten.

Aanrader!

Super!

marinus
een jaar geleden

Bij mij thuis drie dakvensters geplaatst door Cooman.
Geweldig. Erg tevreden.
Waren netjes op tijd volgens afspraak.
Snel en goed gewerkt. Netjes afgewerkt.
Zelfs het extra werk, uitgevoerd. TOP
aanrader deze jongens.
Tevens na het plaatsen een goed uitleg gehad oer de bediening. Ben erg tevreden.

Berna Tims
2 jaar geleden

Vandaag heeft Cooman dakvenster een Velux dakvenster geplaatst in het dak van mijn gang. Erg netjes gewerkt, goede communicatie en prima prijs-kwaliteit verhouding. Echt een aanrader!

Alexander Rooijens
2 jaar geleden

Snel en netjes 2 dakramen dakramen vervangen, zonder de bestaande sponningen te beschadigen.
Werkplek netjes achter gelaten en duidelijke instructies hoe alles werkt.
Deze mensen kun je dit werk toe vertrouwen,top!